Go to Top

FORMA TOOL 2015

Celje, 21. do 24. 04. 2015.

Na specijaliziranom 13. međunarodnom sajmu alata, alatničarstva i alatnih strojeva FORMA TOOL 2015  u hali K, štand 8 Celjskog sajma izlagale su tvrtke klastera 3D grupa:  Topomatika, Izit  i Tehnoprogres. Prikazali smo najnovija tehnološka rješenja i mogućnosti primjena 3D tehnologija.

Posjetitelji su razgledali izloženu vrhunsku opremu i nova dostignuća 3D tehnologija te sudjelovali u prezentacijama najnovijih proizvoda poznatih svjetskih proizvođača koje zastupamo. Putem izloženih uzoraka i opreme, pod vodstvom našeg stručnog tima, svi zainteresirani su imali priliku upoznati širok niz primjena 3D tehnologija kao što su 3D skeniranje i mjerenje, 3D printanja, brza izrada prototipova, povratno inženjerstvo te ostala inovativna rješenja namijenjena razvoju i unaprjeđivanju proizvodnih procesa.

FORMA TOOL 2015. ćemo pamtiti po odličnoj organizaciji i posjećenosti, izloženim novitetima, predstavljenim naprednim tehnološkim rješenjima kao i poticajnim susretima s partnerima i kolegama.

Zahvaljujemo na iskazanom interesu te pozivamo sve dosadašnje i buduće poslovne partnere da nas posjete i na idućim sajmovima.

 

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!