Go to Top

3D seminar Zagreb

Zagreb 1.10.2013.

U Hotelu Aristos u organizaciji klastera 3D GRUPA održan je seminar pod nazivom 3D tehnike u razvoju i proizvodnji (Saznajte kako 3D tehnologije mogu unaprijediti vaše poslovanje).

Seminaru je prisustvovalo više od 200 sudionika iz više od 70 tvrtki razvojnih i proizvodnih tvrtki kao i znanstveno-istraživačkih institucija.

Posjetitelji su imali priliku na primjerima iz prakse vidjeti kako moderne 3D tehnologije (skeniranje, printanje, reverzno inženjerstvo) mogu pomoći u svim fazama razvoja, pripreme proizvodnje, proizvodnji i kontroli i održavanju.

Kroz 3 radionice predstavljena je vrhunska oprema za 3D skeniranje i mjerenje geometrije tvrtke GOM, inspekcijski i mjerni mikroskopi Vision Engineering, oprema za brzu izradu prototipova EOS i SOLIDO korištenjem SLS i LOM tehnologija te programske pakete za povratno inženjerstvo GEOMAGIC Design Direct i popravak i prevođenje 3D podataka CADdoctor.

Ovim putem željeli bismo pozvati sve postojeće i buduće poslovne partnere da nas posjete 10.10.2013. na 3D seminaru u Beogradu i 17.10.2013 u Sarajevu.

Za više informacija o 3D seminarima molimo pogledajte http://www.3d-seminari.com/

Za sve informacije o 3D skeniranju, 3D printanju i povratnom inženjerstvu slobodno nam se obratite!

 

 

Galerija slika:

Pogledajte i ostale aktivnosti 3D grupe.

3D grupa